Ana içeriğe atla

Blogger Teması Nasıl Değiştirilir?

Blogger-tema-degistirme

Blogger Teması Nasıl Değiştirilir?

Blogger temasını değiştirmek çok kolaydır.Bunu size resimli olarak anlatacağım.


  1. İlk önce Blogger Kontrol Paneline giriş yapıyoruz.
  2. Soldaki menüden " Şablon " u seçiyoruz.
  3. Açılan Sayfada Yedekle / Geri Yükle ye tıklıyoruz.
  4. blogger
  5. Açılan ekranda " Dosya Seç" e tıklıyoruz.
  6. İndirdiğimiz tema.xml dosyasını seçip "Yükle" diyoruz.
  7. İşlem bukadar,temanız yüklenmiştir.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minima Colored Kişisel BlogTeması(Minima Colored Personal Blog Theme)

Oldukça Sade ve günümüz standartlarında hazırlanmış,göz yormayan minima colored temasını kişisel bloglarınızda hiç çekinmeden kullanabilirsiniz.Responsive (mobil uyumlu) özelliği ile mobil ziyaretçileriniz hiçbir sıkıntı çekmeyecek.. Seo uyumlu Adsense uyumlu Şık ve sade Demo  / Minima colored indir.

BlackForme Teknoloji Teması

BlackForme Teknoloji Blogger Teması Teknoloji veya kurumsal siteler için kullanabileceğiniz bu tema 2 kolonlu yapıdadır.Siyah header ve arkaplan gri olup oldukça sadedir.Kullanmak istediğiniz her türlü blog için uyum sağlar ve hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Tema Özellikleri Tamamen Ücretsiz Slide-Show Alanı içerir. Reklam alanları hazırdır. Pöpüler Gönderiler Yan Menüde gösterilir. Sosyal medya ayarlarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Gri ve Siyah renklerden oluşur BlockForme blogger teknoloji teması   demo   /   indir .

Blogger Tema Yapımı

Sıfırdan Blogger Tema Yapımı ve Kodları )       Herkese iyi günler.Bloggera tema yapmak isteyip yeterli kaynak bulamayanlar için basit bir blogger teması nasıl yapılır,kodlar nasıldır bunlardan bahsetmek istiyorum.Biraz uğraş gösterirseniz aslında çokta zor olmadığını göreceksiniz.       Birlikte basit bir blogger teması yapalım.Kendinizi geliştirmek için yeni bir blog açıp çalışmalarınızı onun üzerinde yapmanızı tavsiye ederim.Bloğunuzun şablon ayarlarına girip html yi düzenle diyin ve yazılı bütün kodları silin.Bir blogger temasında en az 1 tane section,skin ve widget olmak zorundadır.Bu yüzden ilk olarak temel html kodlarını ,section,skin ve widget taglarımızı yazarak başlayalım. <html> <head> <title>www.ResponisveTemalar.com</title> <b:skin> </b:skin> </head> <body> <b:section class='main' id='icerikler' showaddelement='yes'> </b:section> </body> </html>      Bu kodl